maanantai 31. maaliskuuta 2008

Mun maailmassa..

Tää oli niinku viisvuotias lapsi, ku kinus päästä kattoon Hortonia varmaan kaks viikkoa ja vissiin hyppi riemusta ku lopulta pääs.. Ja se oli sairaan hauska! Kati oli ihan huippu!!

"Mun maailmassa kaikki on poneja
ja kaikki syö sateenkaaria
ja sit ne kakkii perhosia" :)

Sain tänään postissa ihanan paketin juulilta: jääkuningataresta vaihdossa saamani alpakat ja yllärinä kasan kool-aideja. Kiitos paljon juuli! Kehräämistähän piti tietenkin päästä heti kokeilemaan ja jokusen metrin ohutta alpakkalankaa sainkin aikaiseksi ennen kuin selkä sanoi työsopimuksensa irti ja piti ruveta muihin hommiin.

Puikoilla on tällä hetkellä The Essential Tank Top Lace Style -kirjasta, jonka sain kirjastosta lainaan parin kuukauden varausajan jälkeen.. Topin yläosa on miulle vielä täysi arvoitus, mallin mukaan sitä en ainakaan tee... Mutta sen näkee sitten kun pääsee sinne saakka :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihii kolme tukipuuta hihii! Paljonko pyydät koko hoidosta? Vertailukohdaksi voin kertoa, että toi puuhyllykauppa tossa kulman takana myy tollaisen perussatsin, siis yhen hyllyvälin ja muistaakseni viitisen hyllylautaa käytettyä lundiaa hintaan 123 euroa.

Suskihan ei siis nyt ole luopumassa omasta hyllystään, mutta kai tää tarjous on vielä voimassa? ;)

Vielä kun sais jonkun kantamaan...

Anonyymi kirjoitti...

Upean ohutta lankaa! Puhupa kivoja sille selälle ettei ihan vielä sanoisi työsopimustaan irti, hih!