sunnuntai 3. elokuuta 2008

Metsälampi

Viikko-pari sitten intouduin tilaamaan jos jonkinlaista ihanaa Juulin uudesta putiikista. Kehräysintoni on ollut viime kuukaudet yhtä maissa kuin neule- ja ompelumotivaationikin, mutta kas, sekin alkaa jälleen löytyä. Vähän herkkuja kannustukseksi, eikä tässä ole edes kaikki :)


Jännittävien sarisilkkien, bfl:n, soijasilkin ja ingeon vielä odotellessa tämän aloittelijakehrääjän rohkaistumista, tartuin tutumpaan merinoon. Juulin värjäämä metsälampi on herkkua silmille, täyteläisiä värejä on ihanaa kehrätä! Kuva ei tee väreille oikeutta, syynä paitsi huono kamera & kuvaaja, myös ikävä taipumus tarttua toimeen vasta yöaikaan.


Olen niin haltioitunut ikkunasta sisään tunkevaan kasvillisuuteen, että siitä taas kuvaa.. Joku yö tuo varmaan herää henkiin ja kuristaa miut kesken unien. Kuva on otettu pari päivää sitten ja jo siinä ajassa kasvi on tunkenut sisään muutamankymmentä senttiä lisää vartta.


Serranon perhettä sun muuta katsellessa myös neulehommat on edenneet.. Seuraavassa jaksossa jotain valmista.

4 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Kivoja ostoksia sinulla! Ja edellisen postauksen tuunaus oli myös oikein onnistunut.

Sahrami kirjoitti...

Tuo kasvi on villiviini - komean värinen syksyllä.

Tosi hienon värisiä topseja(?) kehräykseen, mun lemppareita...

lisachicago kirjoitti...

Tytti: kiitos, oon tosi tyytyväinen molempiin :)

Sahrami: Jep, oon ihaillu seinää pitkin vuotta, syksyllä uskomattoman värikylläinen! Parasta tässä talossa. Topseja tekis mieli vaan silitellä koko ajan, on ne vaan niin ihania.

Rhia kirjoitti...

Ooh! En ole koskaan kuullut kenestäkään joka harrastaisi kehräystä! Olen ihmetyksestä ymmyrkäisenä. Hmm... maisemat ikkunoistasi näyttävät hämmentävän tutulle ;) liekö jossain ihan tuossa naapurissani...