maanantai 8. syyskuuta 2008

Väliaikatiedote

VAROITUS! Sisältää mauttomia kohtauksia.

Jo alkuun todettakoon, ettei täällä ole mitään neulottua valmista. Työt etenee kuitenkin mukavan joutuisaan, parikin ihan kivaa juttua puikoilla.

Ompelusasioissa sain jotain kivaa askarreltua. Oon kuitenkin siivonnut niin tomerasti, että kameran laturi on kadonnut paikkaan nimeltä jemma, eikä kuvia heru, ennen kuin se sieltä ilmaantuu. Lienee hyvässä seurassa - bussikorttini on majaillut samassa paikassa jo pari kuukautta. Viime viikolla se olisi tullut tarpeeseen, kun onnistuin telomaan nilkkani. Keppien kanssa könöttäessä kirpaisi vielä enemmän, kun parin minuutin matkasta sai aina pulittaa sen kakkosen.

Tähän tarpeettomaan postaukseen innoitti eräs (onneksi) unohdettu ysärihitti, joka miun oli pakko saada jakaa jonkun kanssa. Koneen uumenista nimittäin pärähti soimaan Hausmyllyä.

Päivisin susta valveunia nään,
Olet kaunis käännät monen miehen pään,
Sinua kovasti rakastan niin,
Kuvasi kanssa tartun nyrkkikyllikkiin.

Tässä kohtaa tää järkytty niin, että puikoilta tipahti ainakin kakskyt silmukkaa.

Voisit olla tyttöystäväin,
Rannalla käveltäs käsikkäin,
Taikka oltais vuoteellasi sylikkäin,
Taikka kakskytä senttiä sisäkkäin.

Ja tässä kohtaa nauroin jo kaksinkerroin kippurassa. Onneks piisi loppu. Ja onneks miulla on halvat huvit.

Jotta miun musiikkimausta ei jäis ihan näin karmaiseva kuva, täytyy todeta, että tein koneelta myös muita löytöjä, kaks joita veikkaan heti ensikuulemalta ikisuosikeiksi:

The Velvet Underground: Lisa says
Ismo Alanko: Värityskirja

Suosittelen.

1 kommentti:

Rhia kirjoitti...

Loistava ajoitus tuolla sinun postauksellasi =) minulla on nimittäin sinulle blogissani haaste. Ja tuo biisihän on aivan järkky xD *ei ikinä tunnusta kuunnelleensa Hausmyllyä vaikka kuuntelikin*