sunnuntai 17. elokuuta 2008

möhii vaan..

Viikko sitten järjestettiin design messut tampesterin ranskalaiskorttelissa. Tää oli tietenkin haukkana paikalla, tosin tapansa mukaan myöhäisenä sellaisena. Vaikka parhaat palat oli jo viety, mukaan tarttui pitkällisen kiertelyn ja kaartelun jälkeen unelmalaukku. Onnela design ja puiset pyöreät kahvat, ollut toivelistalla jo vaikka kuinka ja kauan. Nyt edulliseen messuhintaan - ja mikä parasta, pullonavaaja vakiovarusteena :)

Seuraavan aamun lehti ja sivu B15.. Mun laukku on julkkis! Kovaan ääneen sitä töissä kuulutin juoruilutoveri-vartijalle ja levittelin samalla lehden tyylikkäästi myyntitiskille :P Miten paljon voi jauhaa yhdestä laukusta.. mut on se ihuna!


Käsityörintamalla värttinä pyörii säännöllisen epäsäännöllisesti ja puikot viuhuu kiitettävään tahtiin (ainakin kevääseen & alkukesään verrattuna). Tällä hetkellä innokkaimmin tulossa sukat siitä viime postauksen langasta, jonka sain kuin sainkin selvitettyä kerille. Toinen vyyhti on jotenkin hämmentävästi paljon haperompaa, liekö ottanut värjäysprosessin kumppaniaan raskaammin. Mutta eipä tuo haitanne, käyttösukat itselle kuitenkin tähtäimessä.


Kantapäät lähestyy, valmistuu kenties vielä tän kuun puolella :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kivan näköistä sukkaa syntymässä :)