lauantai 9. helmikuuta 2008

Synkeänpynkeä ynseänpenseä..

..on blogini tämänhetkinen ulkoasu. Tämä ei suinkaan ollut tarkoitus, halusin jotain tuliteemaan sopivaa ja onnistuin siinä samalla sählätessäni kadottamaan edellisenkin pohjan.. Sitten luovutin.


Tällä viikolla sain postista taas namukirjoja.. Twinklen uudesta en löytänyt oikein mitään itselleni mieleistä, joten päätin laittaa sen saman tien myyntiin huuto.nettiin. Mainostan, ihan vaan jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan. Olen harkinnut Big City Knitsin hankkimista jo pitkän aikaa, mutten ole saanut aikaiseksi, tämä taas oli heräteostos sanan varsinaisessa merkityksessä.

Toinen hankkimani opus onkin klassikko, joka liittyy neulemaailmaan suunnilleen yhtä kiinteästi kuin uimamyssyt jääkiekkokaukaloon. Aina yhtä piristävää luettavaa, niinkuin maailmanlopusta kertovan opuksen voi olettaakin olevan :) Tuo nahkakantinen painos ei tosin silmää hivele, mutta jospa se onkin tällä kertaa se sisin, joka merkitsee.

Viimeiset pari päivää olen ollut niin laiska, tyhmä ja saamaton kuin olla voi.. Puikot on kuitenkin kilisseet, vuorotellen työn alla on ollut jotain vihreää nallesta, petroolinväristä mohairia ja käsinkehrättyä ystävänpäivän väreissä. Lupaan ja vannon, että jotain valmistuukin pian.

Oletteko muuten koskaan kuunnelleet naapurista kantautuvaa samaa biisiä noin kuutta tuntia putkeen? Minä olen. En voi suositella kenellekään. Kahden aikoihin yöllä tulin siihen tulokseen, että seinän takana olisi parempi olla kunnon elämäntuskan kokemukset meneillään, eikä vaan soitin jäänyt repeatille kun porukka on lähtenyt baariin/sammunut. Yleensä tykkään asuintalostani ihan vietävästi, eilen en.

Ei kommentteja: