tiistai 5. helmikuuta 2008

Zimppadrallaa..

Täällä neulotaan kaikenlaista. Secret stole edistyy tasaisen varmasti, selkeä aikataulu auttaa selvästi tällaista superlusmua saamaan työn valmiiksi. Kun kerroin knit alongista siskolleni, hän repesi nauramaan ja sai lopulta nauruntyrskähdyksien välistä sanottua, että se oli nörteintä, mitä hän on ikinä kuullut.. Olen aina halunnutkin olla supernörtti :P

Salmiakin viskasin nurkkaan odottamaan suotuisampia olosuhteita erään illan pääntiekriisin jälkeen.. Sen sijaan olen neulonut baijerilaisia, joista on tullut jonkin tason ikuisuusprojekti.. Nyt ollaan menossa toisen sukan kantapäässä, josko ne joskus jopa valmistuisi.

Eilen aloitin myös jääkuningattaren Knittystä. Tuo tekele menee vaihdossa juulille. Vastalahjaksi saan ihaniaihania kuituja kehruuseen, tässä kasa söpöläisiä, jotka pullahtivat postista jääkuningatarlangan kanssa. Ei voi muuta sanoa, kuin että sormet syyhyää :)

Project spectrumin kunniaksi ajattelin lisäillä postauksiini tulikuvia, eli kuvia punaisista, oransseista ja pinkeistä esineistä kotonani.. Niitä riittää. Tämä otos on tosin kovin pimeä ja sommittelullisesti alkeellinen, mutta punaista löytyy :) Ja maailman komein Sean Connery.

Ei kommentteja: